Gemarineerde rosbief

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de avond voordien de marinade: snij de wortelen in schijfjes, hak de uien fijn en maak het kruidenbosje. Leg de rosbief in een schotel. Omring met de groenten, het kruidenbosje en de jeneverbessen.Voeg peper toe en giet de rode wijn erover. Laat op een koele plaats marineren. Haal de rosbief uit de marinade en laat uitlekken. Braad het gebraad in een kookpan aan alle kanten aan in wat boter. Dek af en laat 35 tot 45 minuten (naar wens) op een zacht vuur gaar worden. Keer regelmatig om. Neem het kruidentuiltje uit de marinade en giet deze in een pan.Voeg peper en zout toe en laat inkoken. Verpak de rosbief in aluminiumfolie en laat rusten terwijl je de saus maakt. Giet de ingekookte marinade in de kookpan en bind met de maisbloem en de rest van de boter. Snij het vlees en voeg de jus bij de saus. Giet de wijnsaus over de rosbief en dien op met waterkers en gebakken aardappeltjes

Gemarineerde rosbief is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept