Tomatensap van het huis: Meng de tomatenpuree van Mutti met water, breng het mengsel aan de kook en voeg er een teentje knoflook aan toe. Zeef en kruid het geheel en laat het daarna afkoelen. Eenmaal koud, serveer het tomatensap in kleine glaasjes en breng als laatste op smaak met de tomatenazijn van Mutti. Spiesje van tomaten & watermeloen: Verwijder de pitten van de tomaten met een theelepel. Laat de blokjes watermeloen gedurende 5 minuten marineren in een mengsel van limoensap, limoenschil en de tomatenazijn van Mutti. Schik op het bord: Plaats het binnenste van de tomaten op een blokje watermeloen en eindig met een groen en purper Shiso blad. Voeg het grof zout toe. Giet het tomatensap in een glas en breng het een laatste keer op smaak met de tomatenazijn van Mutti. Recept van Laurent Van de Vyver, voorzitter van de « Jeunes Restaurateurs d€™Europe »
Gemarineerde tomaat en watermeloen in tomatenazijn is een recept van Jerryke's Cuisine