Gemarineerde tomaat en watermeloen in tomatenazijn

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Tomatensap van het huis: Meng de tomatenpuree van Mutti met water, breng het mengsel aan de kook en voeg er een teentje knoflook aan toe. Zeef en kruid het geheel en laat het daarna afkoelen. Eenmaal koud, serveer het tomatensap in kleine glaasjes en breng als laatste op smaak met de tomatenazijn van Mutti. Spiesje van tomaten & watermeloen: Verwijder de pitten van de tomaten met een theelepel. Laat de blokjes watermeloen gedurende 5 minuten marineren in een mengsel van limoensap, limoenschil en de tomatenazijn van Mutti. Schik op het bord: Plaats het binnenste van de tomaten op een blokje watermeloen en eindig met een groen en purper Shiso blad. Voeg het grof zout toe. Giet het tomatensap in een glas en breng het een laatste keer op smaak met de tomatenazijn van Mutti. Recept van Laurent Van de Vyver, voorzitter van de « Jeunes Restaurateurs d€™Europe »

Gemarineerde tomaat en watermeloen in tomatenazijn is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofde boterboontjes met kerstomaatjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
frisse maaltijdsalade met gerookte zalm en feta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept