Gemarineerde tonijn voor de barbecue

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schik de repen tonijn in een grote diepe schaal. Pers de limoenen. Besprenkel ze met de olijfolie en het sap van de limoenen. Bestrooi het geheel met 4 eetlepels gehakte koriander en laat 2 tot 3 uur marineren op een koele plaats. Draai de repen regelmatig om. Dep de tonijnrepen droog en rooster ze 12 tot 15 minuten. Draai ze halfweg om. Besprenkel ze af en toe met de marinade. Leg de tonijnrepen in een warme dienschotel. Snij de citroenen in dunne schijfjes. Bestrooi de tonijnrepen met de rest van de gehakte koriander en versier met schijfjes citroen.

Gemarineerde tonijn voor de barbecue is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept