Gemarineerde varkenshaas met notenrijst

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
(inclusief marineren circa 2,5 uur): Snijd de varkenshaas in dikke plakken van 1,5 cm. Halveer de rode peper, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in smalle reepjes. Meng citroensap, honing, ketjap, olie, rode peper en geperste teentjes knoflook tot een marinade. Giet deze over het vlees en marineer 2 uur. Kook hierna de notenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal het vlees uit de marinade. Verhit de olie en bak de varkenshaas gedurende 5 minuten. Keer hierbij het vlees af en toe om. Serveer dit bij de notenrijst. Het wordt helemaal lekker als u een en ander completeert met een tomatensalade of roergebakken spinazie. Smakelijk !

Gemarineerde varkenshaas met notenrijst is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstukreepjes met komijn en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip en cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept