Gemarineerde zalm

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zalmfilet aan blokjes snijden en marmeren met de helft van de notenolie. Van de geraspte aardappels nestjes vormen en frituren in olie van 175°C. Van witte wijn, witte wijnazijn, bouquet aromaten en rietsuiker een 'aigre doux' maken. Komkommer aan reepjes snijden; 1 minuut koken in de 'aigre doux' en afkoelen. Een marinade maken van gemalen koriander, zeezout, hazelnoten, komijn, kardemom en notenolie. De blokjes zalm erin drukken en op de borden leggen. De uitgelekte reepjes komkommer in het midden leggen en hierop het aardappelnestje. De Balsamico met de resterende notenolie vermenen met toevoeging van een raar druppels soja. De borden garneren met ode basilicum en Thaise bieslook.

Gemarineerde zalm is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept