Gepocheerde nectarine met pistacheroomijs en honin

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Plaats in een kleine pan halve nectarines op de bodem. Overgiet ze met de witte wijn, zodat ze net onder staan en doe er naar smaak honing bij. Breng het geheel aan de kook en haal de pan van het vuur. Laat alles afkoelen.
Voorbereiding
honingsabayon: - Klop het eigeel met de bloemenhoning en de wijn au bain marie tot een stevig schuim en koel het daarna al kloppend (ook au bain marie) in ijswater af.
- Sla de slagroom stijf en meng deze met het afgekoelde eiermengsel.
- Serveer in een diep bord de nectarinehelft met de pitholte naar boven. Plaats hierin een bolletje pistacheroomijs en lepel daarover de koude sabayon. Garneer eventueel met een takje munt en een wafeltje.

Gepocheerde nectarine met pistacheroomijs en honin is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept