Gepocheerde pladijsfilets met krab gevuld

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Open het doosje krab en houd de jus zorgvuldig bij.
- Was de pladijsfilets, dep ze droog, kruid ze met peper en zout, leg ze met de velkant naar onder, schik er een stukje krab op, rol op en prik vast met een stokje.
- Blancheer de spinazie 1 minuut in kokend gezouten water en giet dan af. Hak de spinazie fijn, warm even op in olijfolie en breng op smaak met peper, zout, nootmuskaat en een mespuntje boter.
- Laat de visfumet met de krabjus tot de helft inkoken. Pocheer de pladijsrollades 2 minuten in de ingekookte visfumet, haal de vis eruit en houd warm.
- Kook de visfumet verder in tot 3? dl, voeg de room en de peterselie toe en bind de saus eventueel met een roux.
- Schik een portie spinazie in het midden van het bord, leg de pladijsrollade erop en overgiet met de saus. Serveer met aardappelpuree.

Gepocheerde pladijsfilets met krab gevuld is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept