Gepocheerde pollakfilets met venkelroom

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd de sjalotjes en de venkel fijn. Was de koolvisfilets en dep ze droog.
- Stoof de sjalotjes aan in boter. Voeg de laurier, het citroensap en de venkel toe en laat zachtjes garen. Voeg de room toe als alle vocht weg is en breng op smaak met peper en zout.
- Pocheer de koolvisfilets gaar (ongeveer 2 minuten) in de visfumet met de witte wijn.
- Leg de koolvisfilets op het bord en schik de venkelroom en de gebakken aardappeltjes ernaast.

Gepocheerde pollakfilets met venkelroom is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Venkel-roomtaartjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept