Gepocheerde zalmfilet

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng driekwart liter water met de wijn, citroen en bouillonblokjes aan de kook. Leg de zalmfilets in het vocht en houd ze tegen de kook aan. De vis is in ongeveer 7 minuten gaar. Haal ze uit de pan en houd ze warm. De crème fraîche in een pannetje doen en er ongeveer een kwart liter kookvocht door heen roeren. Aan de kook brengen en zoveel allesbinder door het mengsel roeren tot er een licht gebonden saus ontstaat. Dan de augurkjes en de peterselie door de saus en witte peper. Lekker met krielaardappeltjes en snijbonen of peultjes.

Gepocheerde zalmfilet is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept