Gepofte aardappel met parmezaankaas en varkensgeha

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de sjalot glazig en voeg er het gehakt en de champignons aan toe. Bak nog 5 minuten tot het gehakt doorbakken is. Snijd de top af van de aardappelen en haal ze leeg met een lepel. Meng het aardappelvlees met het gehakt, room, parmezaankaas, kruiden en de helft van de truffelolie. Vul de aardappelen opnieuw en bak ze nog 10 minuten. Serveer de aardappelen met wat extra truffelolie rondom en over de aardappelen.

Gepofte aardappel met parmezaankaas en varkensgeha is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept