Gerookt zalmbuisje met limoenboter en dille

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng de boter met limoensap gehakte dille en kruiden. Leg vervolgens 5 plakjes zalm naast mekaar op filmfolie en strijk deze in met de vermalste boter. Rol dit op en laat opstijven in de koelkast.

Gerookt zalmbuisje met limoenboter en dille is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vijfschaft
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheese met broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept