Gerookte schelvis met yoghurtsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De visfilets in twee'n snijden, in een schotel schikken en bedruipen met het citroensap. Lichtjes kruiden en de yoghurt over de vis gieten. Afdekken en gedurende 4 minuten op kracht laten koken. De vis met behulp van een spatel op een serveerschaal schikken.
- Het aardappelmeel aanmengen met de wijnazijn, het kookvocht van de vis bijvoegen en 1 minuut op volle kracht in de oven laten koken. Onder voortdurend kloppen de eierdooier bijvoegen en 1 minuut op halve kracht laten koken. Opkloppen en het gehakte bieslook bijvoegen.
- Op smaak brengen met peper en zout en de vis overgieten met deze saus.

Gerookte schelvis met yoghurtsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept