Geroosterde aardappelen met koriandersalsa

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boen de aardappelen onder stromend water goed schoon. Halveer ze in de lengte. Kook de aardappelen in weinig water in ca. 15 minuten bijna gaar. Maak de ui schoon en snijd hem heel fijn. Was de koriander en hak de blaadjes klein. Meng de ui met de koriander, citroensap, sambal en wat zout. Giet de aardappelen af en laat ze droogstomen. Roer de currypasta door de olie en bestrijk hiermee de snijvlakken van de aardappelen. Rooster de aardappelen op de barbecue, onder de grill of op een grillpan in ca. 5 minuten bruin en gaar. Geef de koriandersalsa er bij. per persoon : 190 Kcal

Geroosterde aardappelen met koriandersalsa is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Geroosterde aardappelen met koriandersalsa
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tortillapizza's
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Aardappels Met Koriandersalsa
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Koriandersalsa
20-30 min -
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept