Geroosterde fruitsalade met bruine suikersiroop

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe voor de siroop het water, de bruine suiker en het citroensap in een pan. Schraap het merg uit het vanillestokje en doe dit in de pan. Breng alles aan de kook en laat het zachtjes tien minuten doorkoken. Neem de pan van het vuur en laat de siroop afkoelen. Snijd de vijgen doormidden. Schil de perziken en snijd ze in partjes. Schil de peren en snijd deze in stukjes. Haal de druiven van de tros. Verhit de oven voor op 200 graden. Leg het fruit in een ovenschaal. Verdeel de boter erover in klontjes. Bestrooi het fruit met de kristalsuiker. Rooster het fruit een kwartiertje in de oven. Laat het iets afkoelen en verdeel het dan over vier bordjes. Lepel de siroop erover.

Geroosterde fruitsalade met bruine suikersiroop is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

IJsje van kiwi met munt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Frambozenmacarons
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Cakespookjes
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept