Geroosterde Knoflook-Basilicum Saus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Oven voorverwarmen op 210 C.
- Snij de courgette in plakjes van ca. 0,6 cm dik en kruid met peper en zout. Wikkel knoflook in folie.
- Rooster knoflook en courgette in de oven, ca. 15 minuten. Knoflook uitpakken en af laten koelen.
- Blancheer de basilicum en peterselie 10 sec. en spoel dan meteen af met koud water.
- In keukenmachine knoflook, kruiden, courgette, wat water en citroensap toevoegen en goed fijn maken. Water toevoegen tot gewenste dikte en op smaak brengen met peper en zout.

Geroosterde Knoflook-Basilicum Saus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept