Verwarm de oven voor op 225 graden(heteluchtoven 200 graden). Maak de wortel en paprikas schoon en snijd ze in stukken. Pel de ui en knoflook en snipper beide grof. Doe de stukken wortel, paprika, ui en paprika in een braadslede en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met tijm. Rooster de groente ca. 25 minuten. Schenk de bouillon bij de geroosterde groente en breng aan de kook. Verwijder de takjes tijm. Pureer de soep en zeef hem eventueel. Geef er gevuld brood bij Gevuld brood 1 ui 50 g ham 50 g kaas 2 eetlepels mascarpone zout, peper 1 plat rond brood (bijvoorbeeld grote pita of kleine pitabroodjes) Verwarm de oven voor op 175ºC. Pel en snipper de ui. Snijd de ham en kaas in blokjes. Meng in een kom de ui, ham, kaas en mascarpone door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Snijd het brood open en vul het met het mascarponemengsel. Bak ca. 8 minuten in de hete oven. Snijd het brood in punten en serveer direct. Met de vulling kun je enorm varieren. Kijk wat je lekker vind en wat nog in je koelkast ligt en meng dat met de mascarpone. - Gerookte kip, lente-uitjes, scheutje chilisaus - Spek, avocado, (blauwe)kaas, koriander, sjalotjes - Tonijn, kappertjes, ui, harissa of sambal