Laat de grillpan goed heet worden. Besprenkel de tilapiafilets met citroensap en wrijf ze in met viskruiden. Laat ze even liggen. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Bestrijk de tilapiafilets rondom met 2 eetlepels Becel Voor koken, (roer)bakken en braden en rooster ze in de grillpan in 8-10 minuten mooi bruin en net gaar, keer ze halverwege als ze vanzelf van de ribbels loslaten. Verwarm 2 eetlepels Becel Voor koken, (roer)bakken en braden in een koekenpan en stoof de tomaatblokjes met bosuitjes in 3-5 minuten zachtjes gaar. Schep de kappertjes erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Leg de tilapiafilets op vier warme borden en schep de tomaten-kappertjessaus erover. Lekker met een frisse salade en donker volkorenvloerbrood. Vervang de tilapiafilet eens door meervalfilet of roodbaars.
Geroosterde tilapiafilet met tomaten-kappertjessau is een recept van Jerryke's Cuisine