Geroosterde vijgen met tijm, ricotta en honing

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Maak een kruisvormige insnijding in de bovenkant van de vijg.
- Ontdoe de tijm van de takjes en maal fijn.
- Meng de ricotta met de honing en de tijm.
- Vul de vijgen met dit mengsel.
- Plaats in de oven onder een hete grill en laat gratineren tot de bovenkant lichtbruin kleurt.
- Versier met amandelschilfers. Smakelijk!

Geroosterde vijgen met tijm, ricotta en honing is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept