Gesmoord konijn met aromaten in korst

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

bouten van het konijn kruiden met peper en zout, thijm, marjolein, rozemarijn; flink masseren met toevoeging van een beetje olie een nacht laten rusten onder deksel om alle smaken te laten werken bakken in verhit ganzevet, uitlekken eieren koken 8’, verfrissen, pellen en in vier delen wortel, ui, prei en selder aanbakken in boter; in aarden fait-tout schikken met de konijnen, versnipperd spek, olijven en de eieren toevoegen flink napperen met braadjus en witte wijn de “fait-tout” bedekken met bladerdeeg en 25’ bakken in een voorverwarmde oven van 200° aan tafel het bladerdeeg lossnijden, in parten versnijden en samen met het konijn en de aromaten serveren

Gesmoord konijn met aromaten in korst is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkel in melk gesmoord
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse zeevruchten-aardappelschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord rundvlees in kruidige saus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept