Gesmoorde kabeljauw met garnalen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Versnipper de chillipepers,zonder zaadjes en meng ze met 2 eetlepels sesamolie en het limoensap. Laat daarin de kabeljauwfilets 2 uur afgedekt in marineren. Pel en snipper de knoflook. Bak hem kort aan in de rest van de sesamolie. Voeg er de gemarineerde kabeljauw aan toe. Giet er een beetje marinade bij. Laat 5 à 6 minuten zachtjes afgedekt smoren. Voeg er de roze garnalen aan toe en laat het geheel nog 2 minuten zachtjes smoren. Verdeel de kabeljauwfilets over vier kommetjes. Haal een beetje uit elkaar met behulp van twee vorken. Breng de jus op smaak met wat peper en zout en eventueel nog wat marinade met limoensap. Schep de garnalen met de jus over de vis. Bestrooi het met vers gehakte bieslook. Serveer meteen en geef er basmatirijst bij.

Gesmoorde kabeljauw met garnalen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Gesmoorde kalkoen met sinaasappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde groenten
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde gemberworteltjes met geroosterde hazelnoot
30 min Bijgerecht
Bekijk recept