Snijd het vlees in grote dobbelstenen en bestrooi deze met wat zout. Leg de dobbelstenen in een grote kom. Rasp vervolgens de gepelde ui. Hak hierna de ontvelde teentjes look in kleine stukjes. Doe de ui, de look, het citroensap, de yoghurt en de garam massala bij het vlees en schep alles heel goed door elkaar. Laat het vlees minstens 3 uur afgedekt met folie op een koele plaats marineren. Schep het vlees uit de marinade. Verhit vervolgens de olie en boter in een braadpan. Voeg nu het vlees toe en bak het aan alle kanten aan. Voeg de bouillon toe, temper de hittebron en laat het vlees gedurende zon 3 1/2 uur zachtjes stoven. Rooster de geschaafde amandelen in enkele druppels olie lichtbruin. Schep dan de amandelen uit de pan in een kom. Verdeel tot slot het vlees en de saus over de borden en bestrooi met de amandelen. Heerlijk met gekookte basmatirijst en een frisse komkommersalade...