Gestoofd rundvlees met massala

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in grote dobbelstenen en bestrooi deze met wat zout. Leg de dobbelstenen in een grote kom. Rasp vervolgens de gepelde ui. Hak hierna de ontvelde teentjes look in kleine stukjes. Doe de ui, de look, het citroensap, de yoghurt en de garam massala bij het vlees en schep alles heel goed door elkaar. Laat het vlees minstens 3 uur afgedekt met folie op een koele plaats marineren. Schep het vlees uit de marinade. Verhit vervolgens de olie en boter in een braadpan. Voeg nu het vlees toe en bak het aan alle kanten aan. Voeg de bouillon toe, temper de hittebron en laat het vlees gedurende zo’n 3 1/2 uur zachtjes stoven. Rooster de geschaafde amandelen in enkele druppels olie lichtbruin. Schep dan de amandelen uit de pan in een kom. Verdeel tot slot het vlees en de saus over de borden en bestrooi met de amandelen. Heerlijk met gekookte basmatirijst en een frisse komkommersalade...

Gestoofd rundvlees met massala is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Currypita's met kalkoenfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip tikka met mais-ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tijgergarnalen-curry
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn met wortelen en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept