Gevuld Stokbrood

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het gehakt mengen met het ei, het paneermeel en de gehakte ui. Het schoongemaakte witloof middendoor snijden, lichtjes uithollen en het gesnipperde binnengedeelte door het gehakt mengen. Het witloof vullen met het bereide gehakt en de 2 helften terug op elkaar leggen. Opbinden met keukengaren en in 30 tot 40 minuten gaar pocheren in kalfsfond. Uit de pan nemen en warm houden. De melk aan de kook brengen met het kooknat van het witloof, kruiden met peper, zout en nootmuskaat en laten indikken met een mengsel van bloem en boter. De geraspte kaas erdoor mengen. Het witloof in een ovenschotel schikken en de kaassaus erover scheppen. Gratineren onder de hete grill en meteen serveren met stokbrood

Gevuld Stokbrood is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept