Verwarm de oven voor op 200°C. Bereid de marinade: meng in een kommetje de ahornsiroop, het sap van de citroen, de mosterd, de curry, zout en peper. Voeg beetje bij beetje de olijfolie toe. Zet opzij. Maak het varkenshaasje klaar. Snijd de uiteinden van de haasjes af en zet ze opzij voor de vulling. Open de haasjes in de lengterichting (zoals voor een schnitzel). Maak met een keukenrobot de vulling klaar met de uiteinden van de haasjes, het ei, de geitenkaas, de tijm, zout en peper. Smeer een fijne laag vulling uit aan de binnenzijde van het haasje, leg daarop rucolablaadjes en rol het worstvormig op. Bind het varkenshaasje vast met een koordje. Smeer de haasjes met een penseel in met marinade. Zet 10 minuten in de koelkast. Leg de haasjes in een ovenschotel. Laat ze 20 minuten braden. Verwarm de rest van de marinade. Verwijder het koordje. Snijd de haasjes diagonaal in sneden van 1 cm dik. Verdeel de sneetjes varkenshaasje over de borden. Overgiet met de ahornsiroopsaus. tip : Dien op met een chutney van zure appelen (meng de schil en het sap van 1 limoen, 1 koffielepel currypoeder, 2 geschilde en in blokjes gesneden groene appelen en 1 eetlepel koriander).
Gevuld varkenshaasje met gemarineerde geitenkaas is een recept van Jerryke's Cuisine