Gevulde appelen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De pruimen en de abrikozen hakken en in een klein kom met het water doen. 3 minuten in de oven op volle kracht zetten. Laten uitlekken en mengen met de geconcentreerde melk. De appelen schillen, het klokhuis en een deel van het vruchtvlees verwijderen. Inwrijven met citroen. Ze vullen met de fruitbereiding en in een klein pannetje zetten. Bestrooien met kaneel, afdekken en 7 minuten op volle kracht laten koken, omdraaien in de loop van de kooktijd. Bij voorkeur lauw serveren. Je kan er ook eventueel de abrikozen vervangen door rozijnen en de melk door een klontje boter

Gevulde appelen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Groen sapje
5 min Snack
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Apfelstrüdel
Nagerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept