Gevulde cannelloni

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Eerst maken we de de vulling voor de canneloni. Uien en paprika fijn snijden. Vervolgens stoven we de uien. De gepelde tomaten, bouillonblokje, oregano, basilicum en tomatenpuree voegen we toe. Dit laten we 10 minuten stoven. Extra tip, voeg wat laurier en een half glas rode wijn toe aan het geheel. We bereiden de bechamel saus. Vervolgens smeren we een ovenschotel in met wat boter en /of olie. Een klein laagje bechamelsaus en hier gaan we de gevulde canneloni pijpjes in leggen. Overgieten met de resterende bechamel saus, gemalen kaas over strooien en plaatsen in een voorverwarmde oven (200°) gedurende 40 minuten.

Gevulde cannelloni is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept