Gestoofde haas op Franse wijze

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de haas met wildkruiden. Verwarm de boter in een wildpan en bak hierin de haas rondom bruin. Voeg de wijn, de gehakte uien, de kleingesneden knoflook, de wortel in blokjes,de geknipte tuinkruiden en de peperkorrels toe en sluit de pan. Stoof het geheel gedurende ca. 2,5 uur en voeg dan de crème fraiche toe. Kook het stoofvocht even in en maak dit op smaak met weinig suiker. Gestoofde haas op Franse wijze, appelcompote, rode kool en Pommes Duchesse. Tip: Voeg kleingesneden champignons en 1 el. gemberstroop toe.

Gestoofde haas op Franse wijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept