Gestoofde hazenbout met zuidvruchten

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voeg het bessensap toe aan de tuttifrutti en laat dit ca. 2 uur staan. Bestrooi de bouten met het paprikapoeder, zout en peper. Verwarm de boter in een ovenschaal of braadstede en bak hierin de hazenbouten rondom bruin. Neem ze uit de schaal en leg het spek onderin, daarop de bouten met de overige ingrediënten, met uitzondering van de bloem en de jam. Plaats de schaal in een voorverwarmde oven (175 °C. ) gedurende +/- 70 minuten. Roer de bloem los met de jam en voeg dit de laatste 10 minuten toe en laat de saus binden. Gestoofde hazenbout met zuidvruchten, gekookte sperzieboontjes en gekookte rijst,vermengd met maïs. Tip: Vervang bessensap door likeur of zoete rode wijn.

Gestoofde hazenbout met zuidvruchten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met varkensfilet en zuidvruchten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Loaf van noten en zuidvruchten
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dessert van tarwekorrels, zuidvruchten en noten
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept