Gestoofde konijnenbouten met romige mosterdsaus en

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dep de konijnenbouten droog met keukenpapier en bestrooi ze met peper en zout naar smaak. Verhit de boter met de olie in een braadpan en braad de konijnenbouten rondom aan. Bak de sjalotten en het katenspek 5 min. op een halfhoog vuur mee. Schenk de fond erbij en stoof de bouten in ± 1 uur gaar. Neem ze uit de pan en voeg de room. Breng alles aan de kook en laat de saus iets inkoken. Roer de mosterd en de bosui erdoor en warm kort door. Breng de saus op smaak met peper en zout. Lepel een beetje van de saus over de konijnenbouten en serveer de rest er apart bij.

Gestoofde konijnenbouten met romige mosterdsaus en is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept