Gestoofde peren met romige kwark

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de peren en snijd ze in schijfjes. Smelt de margarine in een pan en leg hier de schijfjes peer in. Laat ze gaar stoven. Voeg er wat gemberpoeder aan toe. Klop de slagroom stijf en roer die door de magere kwark. Voeg de schil van de sinaasappel en de citroen toe en wat zoetstof naar wens. Klop alles tot een romige massa. Schep de romige kwarkmassa in diepe borden en schik hierop de warme gestoofde perenschijfjes. Dien onmiddellijk op. TIP : Stoof de peren net voor het opdienen, zodat ze nog warm zijn wanneer u ze op de borden schikt. Dit recept komt uit : Kookboek voor diabetici van Deltas

Gestoofde peren met romige kwark is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept