Gestoofde peren met vanille, muscat en pistache-ij

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de peren en stoof gaar in wijn met water, suiker en overlangs gehalveerde vanillepeul. Serveer warm met pistache-ijs.

Gestoofde peren met vanille, muscat en pistache-ij is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Visschotel Bari met bleekselderij
30 min-
Bekijk recept
Kip van t IJ
Bekijk recept
Flash Alcoholvrij
10 min
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Speculaasmuffins (glutenvrij)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept