Zoek
Gestoofde peren met vanille, muscat en pistache-ij
0 min
Jerryke's Cuisine
-
2
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
8 kleine Conference-peren
1/2 fles Muscat de Rivesaltes
2 dl water
30 g suiker
1 vanillepeul
pistac
Bereiding
Schil de peren en stoof gaar in wijn met water, suiker en overlangs gehalveerde vanillepeul. Serveer warm met pistache-ijs.
Gestoofde peren met vanille, muscat en pistache-ij is een recept van
Jerryke's Cuisine
Dit vind je misschien ook lekker
Visschotel Bari met bleekselderij
30 min-
Bekijk recept
Kip van t IJ
Bekijk recept
Flash Alcoholvrij
10 min
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Speculaasmuffins (glutenvrij)
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencurry
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept