Gestoofde tonijn met tomatensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de tonijn schoon, verwijder vel en graat. Wrijf de vis in met geperste knoflook en bak de tonijn met de rest van de geperste knoflook en de kleingesneden uien zachtjes in olijfolie. Verwarm de cognac in een pannetje. Steek de cognac aan (pas op voor de ontvlambare dampen) en giet de brandende vloeistof over de vis. Voeg de witte wijn, de gepelde en in stukken gesneden tomaten en de tomatenpuree toe. Kruid met zout, cayennepeper en tijm en laat alles 45 minuten sudderen. Opdienen met gebakken aardappeltjes.

Gestoofde tonijn met tomatensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept