Gestoofde vis met duglérésaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Schik de vis in een ingevette vuurvaste schotel; -Overgiet met een scheut witte wijn en water; -Kruid met peper (en eventueel zout) en voeg tijm en laurier toe; -Plaats de schotel in een warme oven (+/- 175°C) gedurende +/- 30 minuten; -Snipper de ui fijn; -Maak de champignons schoon en snij de grote champignons in stukken; -Dompel de tomaten even onder in heet water en pel ze en snij ze in stukken; -Stoof de ui in een weinig vetstof, voeg de champignons en de tomaat toe en laat alles +/- 10 minuten stoven; -Giet het visvocht bij de groenten zodra de vis klaar is; -Maak een papje met de bloem en de geconcentreerde melk en bind

Gestoofde vis met duglérésaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pieterman met duglérésaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dugleresaus
0 min
Bekijk recept
Rijst Met Champignonsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw dugléré
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept