gemberroomsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Fruit de sjalotjes glazig in de hete boter.
- Voeg de witte wijn en visbouillon toe en laat tot de helft inkoken.
- Voeg de slagroom toe en een snufje zout en laat het weer tot de helft inkoken - Meng de geraspte gember erdoor en laat nog even trekken.
- Passeer de saus en monteer op met de boter

gemberroomsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gemberroomsaus
15 min
Bekijk recept
Zeewolf met peper en gemberroomsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met peper en gemberroomsaus
0 min
Bekijk recept
Gemberroomsaus :
0 min
Bekijk recept

Gemberroomsaus
15 min
Bekijk recept
Zeewolf met peper en gemberroomsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met peper en gemberroomsaus
0 min
Bekijk recept
Gemberroomsaus :
0 min
Bekijk recept