Gepaneerde zalm met kruidenkaas

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

snij de zalmfilets overlangs en vouw ze open besmeer de binnenkant met de kruidenkaas sluit de zalmfilets en kruid met peper, zout en viskruiden langs beide kanten kluts een eigeel met wat water haal de zalmfilets door de bloem en klop de overtollige bloem eraf haal ze vervolgend door het eigeel en daarna door het paneermeel zet een antikleefpan op een hoog vuur giet arachideolie in de pan en laat ze heet worden bak de zalm één minuut langs beide kanten versier met bieslook

Gepaneerde zalm met kruidenkaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde tomaatjes met kruidenkaas en olijf
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met spinazie en ei
Bekijk recept
Tuinbonentaco's met kruidenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenkaasmuffins met bosuitjes
15 min Snack
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde kikkerbilletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept