Gepocheerde kipfilet in dragonroomsaus

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de prei, wortel en selder in fijne reepjes. Pocheer de kipfilets 15 minuten in de gevogeltebouillon. Neem ze uit de fond en hou ze warm. Kook 1 liter bouillon in tot nog 2,5 dl rest en voeg room toe. Laat verder inkoken tot saus-dikte. Zeef de saus en voeg de gehakte dragon toe. Kruid af en roer er een nootje boter door. Warm de bladerdaaggebakjes op in een voorverwarmde oven op 200°C tot ze mooi krokant zijn. Kook de groentejulienne beetgaar in gezouten water en lek uit. Schik de kipfilets op bord, nappeer met de saus en plaats de groentenjulienne bovenop. Plaats de bladerdaaggebakjes rondom en versier met dragonblaadjes.

Gepocheerde kipfilet in dragonroomsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kiprolletjes met spek in dragonroomsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoengebraad met dragonroomsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijn in dragonroomsaus
0 min
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept