Cava met een scheutje perensap en honing

4
5 min
-
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel het perensap over 4 glazen. Schep in elk glas 1 tl honing en 1 mespunt kaneel en roer dit goed door met een lange lepel. Vul de glazen verder op met gekoelde cava.

Cava met een scheutje perensap en honing is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Zomer-bowl
10 min
Bekijk recept
Zalm in cava met kappertjes
15 min Snack
Bekijk recept
Granité met champagne, aardbeien en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept
Green Cava
35 min Snack
Bekijk recept