Hollandse couscous

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de couscous klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de ui. Maak champignons schoon en snijd in plakjes. Winterpeen in blokjes snijden. Verhit 4 el olie in braadpan en bak ui en winterpeen ca. 3 min. Voeg de champignons toe en bak al omscheppend ca. 2 min mee. Schep doperwten, roomkaas en water erdoor en warm ca. 3 min. mee.
  • 2 Meng de couscous met de rest van de olie en verwarm in koekenpan volgens gebruiksaanwijzing. Breng op smaak met zout en peper. Doe de couscous in een schaal. Verdeel groentemengsel over couscous.

Hollandse couscous is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept