Zomerse kaasfondue

4
30 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Selderijstengels dun schillen en in dunne plakjes snijden. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Kaas ontkorsten, raspen en op kamertemperatuur laten komen. Knoflook pellen en boven kaasfonduepan uitpersen. Wijn erbij schenken en aan de kook brengen. Kaas toevoegen en al roerende laten smelten. In kommetje maizena en slagroom tot een glad papje roeren. Maizena door kaasfondue roeren en nog 1 minuut zachtjes verwarmen tot een gebonden kaasfondue ontstaat. Fijngesneden bleekselderij, paprika en bosui erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Kaasfonduepan op réchaud op tafel zetten. Serveren met stokbrood en groene salade.

Zomerse kaasfondue is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept