Peertje met chocoladesaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid de chocoladesaus: Meng het cacaopoeder met de melk en de room. Breng op een zacht vuurtje aan de kook. Blijf roeren tot de saus aan de lepel blijft plakken (ongeveer 10 minuten). Voeg zoetstof toe en roer goed. Giet in een kommetje en laat afkoelen. Laat de peren uitlekken en leg ze op een dienbord. Om er een speels effect aan te geven kunt u muisjes maken van de peren. Steek een chocoladestaafje (voor de staart) in het dikste deel. Prik 2 kruidnagels op de plaats van de ogen. Giet een beetje chocoladesaus aan beide kanten van de 'muis'.

Peertje met chocoladesaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-espressotaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Dame blanche
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladedip met aardbeien
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kleine tortilla’s met peren en chocoladesaus
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Pavlova met gestoofde peer
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelspijspeertjes
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmezaanse kaas in balsamicoazijn met een peertje
85 min Nagerecht
Bekijk recept
Peertje in ham met geitenkaas
15 min Voorgerecht
Bekijk recept