Penne met Hollandse garnalen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de penne in een pan met ruim kokend water en wat zout in 10-12 minuten beetgaar. Pel en snipper de ui en de tenen knoflook. Snijd de tomaten in stukjes. Verhit de olie in een wok en fruit de ui en knoflook zachtjes glazig. Schep de tomaten met het chilipoeder, de Italiaanse kruiden en 2-3 eetlepels water erdoor en laat de tomaten in 5 minuten zachtjes gaar worden. Roer de tomaten tot een saus (en pureer deze eventueel met een staafmixer) en voeg zout en peper naar smaak toe. Giet de penne af en schep de pasta door de tomatensaus. Schep de pasta met saus in twee pastaborden en verdeel de garnalen en bieslook erover. Tip: Vervang de Hollandse garnalen door bijvoorbeeld tijgergarnalen en laat de garnalen in de tomatensaus warm worden. Geef de tomatensaus een bijzonder tintje en roer er en eetlepel geraspte sinaasappelschil en een theelepel kaneel door.

Penne met Hollandse garnalen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept