Dop de erwtjes en de tuinbonen en verwijder het buitenste vliesje van de tuinbonen. Maak de sperzieboontjes schoon, breek ze in stukjes en was ze. Schrap de worteltjes. Snijd de uiteinden van de courgettes, was ze en snijd ze in stukjes. Breng water aan de kook met wat zeezout, doe de worteltjes en de sperzieboontjes in een groentemandje en hang dat in het kokende water. Voeg na 3 minuten de tuinbonen en de courgettes toe en blancheer ze 3 minuten. Doe de erwtjes erbij en blancheer nog 2 minuten. Haal het groentemandje uit het water, dompel het in ijskoud water en laat uitlekken. Pel de teentjes knoflook, maak de uitjes schoon en bak beide in plakjes. Maak de selderij schoon en snijd de stengel in ringen. Smelt de boter met de olijfolie en fruit de uitjes en de knoflook onder voortdurend roeren glazig. Stoof de selderij 5 minuten mee en voeg de bouillon toe. Laat 2 minuten koken, roer er de groenten door en kruid ze. Kook de penne al dente in water met zout, giet ze af en meng ze met de groenten. Laat nog 1 minuut doorwarmen en verdeel de pasta met de groenten over de borden. Garneer met blaadjes marjolein en versgemalen Parmezaanse kaas.