Penne met pittige vissaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kook de penne beetgaar.
- Pel en snipper de uien en de teentjes knoflook. Verwijder de zaadjes uit de rode peper en snij ze fijn. Maak de paprika schoon en snij ze in blokjes.
- Verhit in een pan de olie uit het blikje ansjovis en fruit hierin de ui, knoflook en peper in ongeveer 4 minuten. Voeg dan de paprika toe en bak het geheel nog 3 minuten door. Snij de ansjovis en de vis in stukjes. Voeg deze dan toe samen met de tomaatblokjes en verwarm het geheel nog 5 minuten door.
- Breng de saus op smaak metpeper en zout.

Penne met pittige vissaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept