Penne met rode pesto

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

breng genoeg gezouten water met daarin een scheutje olijfolie aan de kook voeg de penne aan het kokende water toe ondertussen de spekreepjes goed uitbakken en vuur lager zetten ui snipperen en bij de spekreepjes voegen vervolgens de champignons toevoegen en blijven roeren vergeet niet af en toe de penne om te roeren als de penne gaar is het water afgieten en de penne vooral niet afspoelen! voeg nu (hup-sa-kee) de spekreepjes, ui en champignons toe even omroeren en dan 2 eetlepels rode pesto toevoegen en eronder mengen kieper er tot slot de room bij en blijf nog 1 tot 2 minuutjes naroeren schik op de borden en versier het gerecht met peterselie TIP: gooi nooit de saus bij de pasta, maar altijd de pasta bij de saus NOG EEN TIP: verwarm de borden voor in de microgolfoven (magnetron) FOUT: pasta afspoelen na het koken. Pasta wordt dan smaakloos.

Penne met rode pesto is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept