Penne met tomatensaus en geroosterde broccoli

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de penne in een pan met ruim kokend water en wat zout in ca. 10 minuten beetgaar. Pel de uien en snijd ze in dunne partjes. Verdeel de broccoli in kleine roosjes en veeg de champignons schoon. Verdeel de ui, broccoli en champignons over een bakplaat, sprenkel de olijfolie erover en maal er zout en peper boven. Schuif de bakplaat ca. 15 cm onder een hete grill en rooster de groente in ca. 12 minuten mooi bruin en beetgaar, schep ze regelmatig om. Rooster de pijnboompitjes bruin in een droge koekenpan. Verkruimel de geitenkaas. Giet de penne af, roer de pastasaus en groente erdoor en warm het geheel nog even door. Verdeel de pasta over vier diepe borden en strooi de geitenkaas en pijnboompitjes erover.

Penne met tomatensaus en geroosterde broccoli is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept