Penne rigate con salsa, mozzarella e pecorino

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta in ruim water met zout al dente (beetgaar). Laat de mozzarella uitlekken en snijd de kaas in kleine blokjes. Verwarm de saus. Giet de pasta af en laat uitlekken. Doe de pasta bij de saus in de pan. Voeg de tijm, kappertjes en gehakte olijven toe en roer dooreen. Voeg de mozzarella toe en verwarm zolang tot de kaas begint te smelten. Strooi de helft van de pecorino over de pasta en meng. Serveer de pasta in diepe borden en bestrooi met de rest van de geraspte kaas en garneer eventueel met een blaadje basilicum. Variatie: Vervang de Pecorino door Grana Padano

Penne rigate con salsa, mozzarella e pecorino is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept