Pepermedaillon in kriekensaus

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

[color=blue:f3dc8e8635]Voor de pepermedaillons: [/color:f3dc8e8635] Smelt een klontje boter in een pan en leg er de pepermedaillons in. Laat de pepermedaillons gedurende 10 minuten aan beide zijden mooi bruin bakken en kruid bij met wat zout. [color=blue:f3dc8e8635]Voor de kriekensaus: [/color:f3dc8e8635] Giet de bokaal met krieken in een zeef, vang het sap op en breng het aan de kook. Leng een beetje aardappelbloem aan met water, voeg dat aan de saus toe en meng tot de saus de gewenste dikte heeft. Voeg de krieken opnieuw bij de saus en warm nog even op. Breng verder op smaak met een beetje suiker. Zeer lekker met gekookte aardappelen.

Pepermedaillon in kriekensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Flensjes met kriekensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazenfilet met kriekbier en kriekjes
0 min
Bekijk recept
Rijstkroketjes met krieken
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
fricandon met koude gestoofde kriekjes
0 min
Bekijk recept