Peren gevuld met amandelspijs

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Peren schillen, klokhuizen verwijderen en halveren. In een pan water aan de kook brengen, vanillesuiker erbij doen en de gehalveerde peren gedurende vijftien minuten hierin garen totdat ze half zacht zijn geworden.. De gehalveerde peren laten afkoelen. De eidooiers in een kom loskloppen, au-bain-marie verwarmen en de helft tot driekwart van het bier bij beetjes door de eidooiers roeren, totdat een lichtgebonden saus is ontstaan. Slagroom in een kom mengen met de amandelsijs en de holte van de gehalveerde peren hiermee vullen. De sabayon verdelen over voorverwarmde dessertbordjes en de gevulde peren hierop leggen. Garneren met amandelsnippers.

Peren gevuld met amandelspijs is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelgalette
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculaastaart met abrikozen
15 min Gebak
Bekijk recept

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept