Perzik yoghurtijs met aardbeien

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Klop de slagroom stijf en spatel de dubbelyoghurt erdoor.
- Doe het mengsel over in een ruime lage diepvriesdoos en zet hem in de diepvries.
- Laat het mengsel in ? 2 tot 3 uur bevriezen tot een smeu?g ijs. Schep het ijs tussentijds regelmatig om.
- Maak de aardbeien schoon en snijd ze in plakjes. Roer de honing door het sinaasappelsap en schenk het over de aardbeien. Zet ze tot gebruik in de koelkast.
- Schep mooie bolletjes ijs in ijscoupes en verdeel de aardbeien met het sinaasappelvocht erover.

Perzik yoghurtijs met aardbeien is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeiendrankje
5 min
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept