Philadelphia taart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Bestrijk een springvorm ( 22 cm) met olie en bekleed met plastiekfolie - Week de gelatine in ruim koud water - Verpulver de speculoos met een deegrol - Roer de boter mals en vermeng met de verkruimelde speculoos - Breng dit mengsel in de springvorm en strijk plat met een lepel - Meng kaas, citroensap en vanillesuiker met de klopper - Breng 1 dl water tot tegen het kookpunt, los er de suiker in op en de uitgeknepen gelatine - Laat afkoelen tot het mengsel begint te stollen en meng onder het kaasmengsel - Klop de slagroom half op en schep luchtig onder het kaasmengsel - Laat een paar uur rusten in de koelkast, ontvorm - Versier met fruit (appelsien- of mandarijnpartjes, framboos, aardbei…)

Philadelphia taart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aperitiefsnoepjes met grijze garnalen
20 min Snack
Bekijk recept
Eclairs met mousse van gerookte Ardeense forelfilet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sneeuwwitje-cupcakes
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeienroomtaart
45 min Gebak
Bekijk recept