Pikant gehakt uit de römertopf

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de ui en de knoflook schoon en snijd ze klein, evenals de gewassen peterselie. Fruit de ui met de knoflook, peterselie en het paprikapoeder in de boter of margarine. Maak het gehakt hiermee aan en met het losgeklopte ei, zout, chilipoeder en bruine suiker. Leg het gehakt in de natgemaakte pot. Vermeng de room met de tomatenpuree, de kerrie, het gemberpoeder en roer er tot slot de bouillon door. Schenk dit mengsel over het gehakt. Zet de gesloten pot in een koude oven en laat het gerecht 45 minuten gaar worden bij een temperatuur van 200°C. Schenk het vocht eraf, snijd het gehakt in plakken en geef de jus erbij. Geef hierbij 1 kg gesneden, gekookte paprika’s en 600 g gekookte aardappelen.

Pikant gehakt uit de römertopf is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Voor De Slanke Lijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Perfecte Eend
10-20 min -
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pittige hummus met paprika
35 min -
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept